Колоноскопія — ендоскопічне обстеження всіх відділів товстого кишечника (пряма кишка, сигмоподібна, нисхідна, поперечна, висхідна і сліпа кішка) з можливістю огляду термінальних відділів тонкого кишківника.
❗️Колоноскопія -ЦЕ НЕ СТРАШНО !
Вчасно проведена колоноскопія може зберегти роки життя,і на сьогоднішній момент -це ЄДИНИЙ ефективний метод профілактики колоректального раку, що посідає третє місце у світовій статистиці смертності через онкохвороби.
Важливо ❗️У нашому центрі використовують апарат нового покоління з хромографією, що є важливою опцією для точного виявлення локалізації онкопроцесу в шлунку і кишківнику,прямій кишці.
Процедура колоноскопії — повністю безпечна! Ми спираємося на найсуворіші стандарти щодо підготовки апарату з використанням спеціально очисного обладнання та шаф для стерилізації.
Після колоноскопії ви одразу повертаєтеся до нормального життя без неприємних наслідків.
Команда ендоскопістів, проктологів та хірургів «МЕДСЕОВІС» – це найкращі фахівці, які працюють для вас. Ми гарантуємо індивідуальний підхід, бездоганний рівень професіоналізму та психологічно комфортну атмосферу для кожного пацієнта.