Стоматологічний мікроскоп – це нова якість у світовій стоматології, про який повинен знати кожен, хто відповідально ставиться до здоров’я ротової порожнини.

Ретельне обстеження є основою діагностичного процесу, створення і реалізації плану лікування. Саме операційний мікроскоп являє собою прекрасний інструмент діагностики, який дозволяє виявити ураження, невидимі неозброєним оком, він дозволяє лікарю працювати в техніці мінімальної інвазії – тобто максимально щадяще по відношенню до здорових тканин зуба.
Мікроскоп дозволяє стоматологу отримати збільшене зображення проблемних ділянок зубів і зображення хорошої якості. Завдяки цьому стоматолог може контролювати кожну найменшу деталь і проводити найскладніші маніпуляції, розглядаючи хворий зуб і канали багаторазовим збільшеними.
Лікування зубів під дентальним мікроскопом все більше стає повсякденною річчю, а сам мікроскоп – незамінним інструментів в арсеналі стоматолога. Необхідно стежити за своїми зубами і не забувати регулярно відвідувати стоматолога.
В МЦ «Медсервіс» Ви можете пройти обстеження ротової порожнини з допомогою мікроскопа та отримати якісну медичну допомогу.