Гінекологічна ендокринологія

Гінекологічна ендокринологія — те, що у нас в пріоритеті

Для запису до лікаря гінеколога – едокринолога,кандидата медичних наук,вищої кваліфікаційної категорії,професіонала своєї справи Козир Надії Євгенівни
телефонуйте : 050 811 57 75 або 0342 77 75 25

Саме ендокринним залозам підпорядкована робота усіх органів та систем нашого організму. Кожна із них — гіпоталамус, гіпофіз, щитовидна залоза, наднирники та яєчники — виробляє окремий вид гормонів, але знаходиться у тісному взаємозв’язку та взаємозалежності із іншими ендокринними залозами. Збій функції однієї ендокринної залози веде до порушення ритму та збільшення кількості виділення гормонів в іншій. У гінекологічній практиці це питання може поставати особливо гостро.

Численні гінекологічні захворювання у жінок від підліткового віку до менопаузи викликані неправильною гормональною функцією ендокринних залоз.

Жінка покликана бути матір’ю

До бажаної вагітності призводить правильна корекція гормональних розладів. У практиці «Медсервіс» траплялись пари із безпліддям, проблемою викиднів посеред вагітності, та пари, що перенесли невдалі спроби ЕКО — не усвідомлюючи, що у 70% випадків проблема була пов’язана з порушенням гормонального фону.

У вас виникали подібні симптоми?

Кожен з цих діагнозів спричинений дисбалансом гіпофізу, яєчників, наднирників, щитовидної залози

 Полікистоз  яєчників – розлади менструального циклу, збільшення ваги, посилений ріст волосся за чоловічим типом, підвищена жирність шкіри, «юнацькі» вугрі на обличчі.

Ендометріоз статевих органів (причина безпліддя 40% жінок) – «шоколадні»  виділення перед менструацією, постійні циклічні болі до і під час менструації, болі  під час статевого акту.

Фіброміома матки -ріст гормонально залежних вузлів, від оперативного лікування яких вбереже вчасна корекція функції яєчників.

Гіперплазія та поліпи ендометрію– збільшення та потовщення внутрішнього шару матки, що супроводжується рясними кров’янистими виділеннями під час менструацій та в проміжках між ними.

Статевий інфантилізм – недорозвинення статевих органів та молочних залоз із порушенням менструального циклу.

Гіперпролактинемія– найчастіше проявляється непліддям ,розладами циклів  аж до повної  їх відсутності,та виділенням  із молочних залоз молока не в час лактації.

Гіпоталамічний синдром – ожиріння, багрові стрії по тілу, розлади менструального циклу при ураженні гіпоталамуса.

Клімактеричний синдром – психоемоційні, нейровегетативні, серцево-судинні, урогенітальні порушення, що виникають на тлі згасання гормональних функцій яєчників при настанні менопаузи.

А також: розлади менструального циклу, дисфункціональні маткові кровотечі, доброякісні пухлини яйників (кисти та кистоми), доброякісні патологічні зміни молочних залоз: фіброаденоми ,фіброаденоматоз, фіброзно-кистозна мастопатія.

Діагностична база європейського рівня точно визначає захворювання

Професійна  корекція гормональних розладів обіцяє  одужання