Метод ELOS-лікування акне

Метод ELOS-лікування акне вважається одним з найбільш ефективних способів боротьби з висипом вугрів.

Приблизно через чотири тижні після початку елос-лікування вугрового висипу розгладжується шкіра, звужуються пори, поліпшується колір обличчя і текстура шкіри, вирівнюється її тон.

Застосовуючи апарат, можна вирішити відразу кілька проблем — прибрати вугрі, вирівняти тон шкіри, звузити пори, поліпшити колір епідермісу.

Переваги лазерного лікування:

* Можливість лікування навіть запущених випадків акне
* При використанні апарату ELOS досягається подвійний ефект, в результаті якого відбувається не тільки усунення вогнищ запалення, але і знезараження шкіри, її розігрів
* Вплив на вогнища скупчення бактерій зсередини
* Швидке позбавлення від висипань на обличчі і тілі без прийому гормонів і антибіотиків
* Підходить для усунення дрібних висипань, великих пухирів
* Завдяки використанню охолоджуючої насадки, відсутні больові відчуття
* Поліпшується стан шкіри, стимулюється утворення нових колагенових волокон. Тому разом з прищами розсмоктуються рубці, пігментні плями

При використанні апарату ELOS спостерігається поліпшення і щодо постакне: світлішають червоні плями після вугрової хвороби, згладжуються рубці від прищів, вирівнюється структура шкіри, розсмоктуються ущільнення, скорочуються пори, зменшуються прояви слідів від гнійничкових прищів.

Кількість сеансів обирається в індивідуальному порядку, залежить від важкості проблеми. Для лікування може знадобитися від 5 до 10 маніпуляцій. Розрахувати конкретну кількість процедур допоможе косметолог після консультації, огляду шкіри.

У МЦ «МЕДСЕРВІС» досвідчені лікарі-косметологи проконсультують з питань ефективного лікування акне та підберуть індивідуальний курс лікування для кожного пацієнта.

Ми працюємо для того, щоб Ви були красиві та здорові!

Для запису на консультацію ,телефонуйте:
📞050 811 57 75
📞0342 77 75 25