Аналіз на антитіла до кору – простий і швидкий спосіб зрозуміти, чи необхідна вам вакцина проти кору !

ЗАХИСТИ СЕБЕ І РОДИНУ !
НЕ ЧЕКАЙ ПОКИ ВІРУС ЗНАЙДЕ ТЕБЕ – ПОПЕРЕДЬ ЗАХВОРЮВАННЯ!!!
ОБСТЕЖСЯ НА ВІРУС КОРУ – РЕЗУЛЬТАТ ТОГО Ж ДНЯ!

Вірус кору, антитіла IgG
Опис аналізу:

Висока здатність вірусу і недостатній рівень вакцинації провокують постійну поява спалахів кору, що представляють особливу небезпеку для людей, які не мають імунітету до захворювання. Аналіз на антитіла IgG до вірусу кору дозволяє перевірити придбаний такий імунітет (внаслідок перенесеного захворювання або щеплення) або людина беззахисна перед хворобою. Якщо антитіл IgG не виявлено, значить імунітету немає і необхідно зробити щеплення, щоб усунути ризик інфікування коровий інфекцією.

Передача вірусу кору зазвичай відбувається повітряно-крапельним шляхом, заразитися можуть люди різного віку, але найчастіше – діти. Кір може бути спровокувати важкі ускладнення, аж до летального

Аналіз на антитіла до кору IgG – простий і швидкий спосіб зрозуміти, чи необхідна вам вакцина проти кору чи ні.

Вірус кору, антитіла IgM

Опис аналізу:

Вірус кору, антитіла IgM – дослідження, яке використовується для виявлення в організмі антитіл до збудника кору, що вказують на те, що пацієнт хворий на кір в даний момент. Вірус кору передається, в першу чергу, повітряно-крапельним шляхом.

Наступаючий після інфікування інкубаційний період, триває в середньому близько 11 днів, хоча може скорочуватися до 7 або продовжуватися до 21 дня, під час яких інфекція не проявляє себе. Потім починається гострий етап інфекції, на якому температура піднімається до 38-40 градусів, з’являється сухий кашель, чхання і нежить, головний біль, світлобоязнь і осиплість голосу. Ротоглотка гіперемована (почервоніла), на піднебінні проступають червоні плями – корова енантема.

На другий день захворювання, на слизових оболонках щік проступають дрібні білуваті цятки (плями Бєльського-Філатова-Копліка). На четвертий-п’ятий день з’являється коровий висип – дрібна висипка, що починається з обличчя, шиї і шкіри за вухами. Через добу висип поширюється на тулуб, а ще через одну – досягає пальців рук і ніг. Висипання мають вигляд дрібних вузликів (папул), які оточені плямою і схильні до злиття.

На четвертий день після появи висипу, симптоми починають полегшуватись: знижується температура, а самі висипання темніють, буріють і лущаться. Згасання висипу відбувається в тому ж порядку, що і поява: від обличчя і шиї, на тулуб і до кінцівок. Пігментація після висипу зберігається до півтора тижнів.

Приблизно у 15-20% хворих на кір спостерігається розвиток ускладнень, серед яких найбільш частими є: запалення легень, трахеїт, отит, менінгіт, енцефаліт, ентерит, коліт, пієлонефрит. Захворювання небезпечне для вагітних, так як може спровокувати викидень або передчасні пологи.

У відповідь на проникнення вірусу, організм починає продукувати антитіла. Антитіла IgM можна виявляти в крові вже з четвертого-сьомого дня захворювання, а максимальною їх кількість стає через 2 тижні. Після чого антитіла IgM поступово замінюються антитілами IgG, що забезпечують тривалий імунітет – в 99% випадків захист від вірусу довічний.