Ведення вагітності в МЦ “Медсервіс”

Медичний центр “МЕДСЕРВІС” з радістю повідомляє Вас ,що відтепер ви можете спостерігатися у нас протягом всієї вагітності аж до пологів.

Будь-яка мама може підтвердити, що виношування і народження дитини – праця не з легких .
Ми подбаємо про те ,що всі 9 місяців ви насолоджувались вагітністю ,і допоможемо подолати можливі труднощі з легкістю та комфортом!

Наші переваги :

  • Робота всього медичного персоналу спрямована на надання якісних послуг та створення комфортних умов для вас.
    Всі лабораторні дослідження і необхідні діагностичні процедури (екг ,кардіотокографія та інші) проводяться в нашому медичному центрі.
  • Власна акредитована лабораторія гарантує якісну та швидку діагностику, а УЗД експертного класу дозволить чітко оцінити стан здоров я малюка, а зустрічі з вашим малюком зробити приємними, та спокійними.
  • Пройти огляд і отримати консультацію суміжних фахівців ( терапевта ,стоматолога та ін.) можна  у зручний для Вас час по запису, що позбавить Вас від тривалих черг та переживань.
  • Медичний центр обладнаний сучасним оснащенням, що дозволяє діагностувати різні захворювання на ранніх стадіях, завдяки чому можна своєчасно прийняти необхідні заходи для запобігання розвитку і народити здорового малюка.

Оцінивши Ваше здоров’я, фахівцями медичного центру буде розроблена індивідуальна програма ведення вагітності. Крім необхідних аналізів і обов’язковий послуг, Вам будуть запропоновані додаткові послуги, для створення комфортного протікання вагітності .
МЕДСЕРВІС стане надійним другом для Вас та Вашого малюка!
Запис на прийом за номерами : 050 811 57 75 або 0342 77 75 25