30.07 не працюємо в в зв’язку з учаттю в науковій конференції

30.07.22 на базі  медичного центру МЕДСЕРВІС проводиться конференція за участю
головного лікаря Інституту еластографії, спеціаліста з ультразвукової діагностики (УЗД) вищої категорії, президента Української асоціації фахівців з ультразвукової діагностики Олега Динника.

на тему :Еласторгафія при захворюваннях печінки

Наші фахівці ультразвукової діагностики завжди вдосконалюються і проходять нові навчання та стажування ,щоб надавати Вам якісні  та професійні послуги .

З 1.08. 22 працюємо за звичним графіком Пн.-Пт. 8.00-17.00, Сб 8.00-14.00

У медичному центрі МЕДСЕРВІС проводиться ультразвукова діагностика з використанням найновітнішого обладнаннясистем експертного класу  з функцією еластографії зсувної хвилі.

Основним завданням еластографії є диференціальна  діагностика між доброякісними і злоякісними утвореннями .

Саме інноваційні УЗ технології еластографії дозволяють  визначити стадію фібзу/цирозу і стеатозу, а також з’ясувати тяжкість перебігу і прогноз захворювання.

Використовуючи еластографію, вдається мінімізувати кількість «інвазивних» втручань, які можуть супроводжуватися рядом ускладнень. В разі виявлення утворень з задовільними критеріями еластометрії, пацієнти підлягають моніторингу відповідно до стандартних протоколів і алгоритмів діагностики.

Еластографія печінки– інноваційний і основний метод УЗД для визначення стадій фіброзу (F1-F3) і цирозу (F4) печінки при її ураженнях вірусами (гепатит С – ВГС, гепатит В – ВГВ, гепатити В + D), отрутами (алкоголь, промислова, харчова, побутова та агро- хімія), ліками (парацетамол та інші нестероїдні протизапальні засоби, хіміотерапія, аміодарон та інші), аутоімунними процесами (автоімунний гепатит – АІГ, первинний біліарний цироз – ПБЦ, первинний склерозуючий холангіт – ПСХ) і при хворобах обміну (жирова хвороба печінки – ЖХП та неалкогольний стеатогепатит – НАСГ, накопичення заліза – гемохроматоз і міді в печінці – хвороба Коновалова-Вільсон ).