Конференція та практичний майстер клас професора Олега Динника на тему «ЕЛАСТОГРАФІЯ ПЕЧІНКИ НА АПАРАТІ ЕКСПЕРТНОГО КЛАСУ»

У МЦ «Медсервіс» відбулась важлива подія!
Конференція та практичний майстер клас професора Олега Динника на тему «ЕЛАСТОГРАФІЯ ПЕЧІНКИ НА АПАРАТІ ЕКСПЕРТНОГО КЛАСУ»
На днях своїм великим досвідом з нашими лікарями ультразвукової діагностики поділився ОЛЕГ ДИННИК-головний лікар Інституту еластографії, лікар УЗД вищої категорії, президент Української асоціації фахівців з ультразвукової діагностики.
Наші лікарі завжди вдосконалюються і проходять нові навчання та стажування ,щоб надавати Вам якісні та професійні послуги на найвищому рівні.
Основним завданням еластографії є диференціальна діагностика між доброякісними і злоякісними утвореннями .
Саме інноваційні УЗД технології еластографії дозволяють визначити стадію фібзу/цирозу і стеатозу, а також з’ясувати тяжкість перебігу і прогноз захворювання.
Використовуючи еластографію, в разі виявлення утворень з задовільними критеріями , вдається мінімізувати кількість «інвазивних» втручань, які можуть супроводжуватися рядом ускладнень.
у мц Медсервіс є два апарати експертного класу: з доплером і еластографією зсувної хвилі,що дозволяє діагностувати складні стани, зв‘язані з онкоризиком щитовидної залози, молочної печінки, та печінки .
Запис та детальна інформація за
тел: 050 811 57 75